Online IntraHome

Hoi,  met IntraHome wij zijn de marktplaats voor tweedehands interieur artikelen en unieke vintage parels. Een platform waar gebruiksgemak, inspiratie en kwalitatief aanbod voorop staat.

hoe is dit idee ontstaan?

We leven in een maatschappij waarin we verslaafd zijn aan consumeren. Als iedereen ter wereld zou consumeren als de gemiddelde Nederlander, dan hebben we 3,6 aardbollen nodig om aan de vraag te voldoen. Wij geloven dat dit anders kan, maar vooral ook moet.

Ons doel is om te laten zien dat er genoeg mooie producten zijn waar we ons huis mee kunnen inrichten. Meer bewust omgaan met onze afvalstromen en meer geluk toekennen aan tweedehands artikelen dan nieuwe producten. Door drempels als vervoer, vindbaarheid en kwalitatief aanbod weg te nemen en inzichtelijk te maken wat er aan CO2 bespaard wordt door tweedehands te kopen, hopen we dit te realiseren.

We hopen dat jullie hier met veel plezier je interieur spullen kunnen kopen en verkopen! Heb je tips en / of feedback? Neem dan vooral contact met ons op!

Online shoppen is tegenwoordig hip! Je gaat liefdevol om met onze wereld, je bespaart een hoop geld en je wisselt net zo makkelijk van spullen. We veranderen van smaak en stijl en dat kan omdat tweedehands betaalbaar is.
Online shoppen bespaart je tijd, je kunt het heel comfortabel in je chill-outfit vanuit je luie stoel doen en de aankopen worden snel bij je thuis afgeleverd. 
Combineer deze twee trends tot IntraHome en je krijgt design Items. Een online IntraHome, wat een luxe! 

Online IntraHome, maar first class 

Het zijn niet alleen de mensen met een kleine beurs die op IntraHome shoppen. Tegenwoordig is het heel trendy én een sport om leuke spullen te scoren online. Van de yup, student, alleenstaande moeder, tweeverdiener tot pensionado heeft er inmiddels een hobby van gemaakt. En natuurlijk doen we het voor onze wereld maar ook omdat het gewoon leuk is. 
Struinend op zoek naar niets in het bijzonder en dan een mooi item voor een prikkie scoren! Gewoon wanneer het jou uitkomt, kun je online struinen door de collecties van IntraHome Items. 

Een online webshop maar wel first class. Want met onze webshop zijn de termen tweedehands en vintage   niet langer stoffig of cheapy. Ik besteed namelijk heel veel liefde en aandacht aan de presentatie van alles wat je bij mij kunt kopen; van  interieur, boeken tot alles wat nog love heeft. 
IntraHome, first class, second hand items. Laat je verrassen door mijn collecties, vul voordelig je shopping bag met wat je ook maar wilt en binnen no-time kun je ervan genieten.

Check bijvoorbeeld de Collectie Interieur in mijn webshop Intrahome
Je mag natuurlijk ook gewoon langskomen je item te bekijken. You´re welcome. We kunnen videobellen wanneer je iets verder weg woont, dan krijg je net een beter beeld van de items.
Ook voor advies ben ik er voor je. 
Just contact me!