De online intraHome site is duurzaam voor het milieu en bevorderd het recyclen in Nederland. Een online tweedehands webshop die dag en nacht geopend is past hier anno 2022 helemaal bij.

Een webshop die 24/7 geopend is past hier dan ook perfect bij. De inrichting van de winkel is een mix van verschillende woonstijlen zoals klassiek, brocante, retro en modern.  

De artikelen uit de webshop staan in ieder geval droog, schoon en veilig in de opslagruimte. Uw aankopen worden thuis bezorgd door héél Nederland.

Tweedehands goederen, meubels, vintage, antiek en design. Het is raadzaam als u kleine goedkope spulletjes, koopt er meerdere tegelijk te kopen, omdat de verzendkosten gelijk blijven.

Vanaf 60 euro uit de webshop, gratis verzending. 

Wat is Intrahome.

IntraHome  is een online webshop van  recyclede
2e handsgoederen en producten.

Wie is IntraHome

Wij zijn professionals die het imago van 2e hands spullen opkrikken. Want suf en stoffig is het al lang niet meer. Tweedehands shoppen is goed voor het milieu en de portemonnee. Het kan bovendien heel vermakelijk zijn om koopjes te scoren en er een echte sport van te maken.

Dat er in 2021 nog steeds geen enkele online kringloop of kringloopplatform te vinden was, dat vonden wij opmerkelijk. Met onze achtergronden in marketing en detailhandel voelden het als onze taak om dit gat op de markt op te vullen.

Dit is niet alleen een webshop, maar ook een informatie- en inspiratiebron. Alles gerelateerd aan kringloopwinkels en tweedehands winkelen is te vinden op Intrahome. Dit is hét online winkelplatform van nu.